

Maistinė vertė [Neutral] |
100 g | 30 g* | ||
Energinė vertė | 1700 kJ= 403 kcal |
510 kJ= 121 kcal |
||
Riebalai | 9 g | 2,7 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1 g | 0,3 g | ||
Angliavandeniai | 4 g | 1,2 g | ||
iš kurių cukrų | 1 g | 0,3 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3 g | 0,9 g | ||
Baltymai | 75 g | 22,5 g | ||
Druska** | 2 g | 0,6 g | ||
|
||||
Maistinė vertė [Šokolado sk.] |
100 g | 30 g* | ||
Energinė vertė | 1666 kJ= 395 kcal |
500 kJ= 119 kcal |
||
Riebalai | 9 g | 2,7 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1 g | 0,3 g | ||
Angliavandeniai | 4 g | 1,2 g | ||
iš kurių cukrų | 1 g | 0,3 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 3 g | 0,9 g | ||
Baltymai | 73 g | 21,9 g | ||
Druska** | 2 g | 0,6 g | ||
* 30 g = 3×25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. ** Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. |