Aukštos biologinės vertės kolageno peptidai COLLAGEN Plus ir Dessert
Tai natūralus preparatas, kuris susideda iš 85-90% gryno hidrolizuoto kolageno. Sudėtyje yra hialurono rūgšties ir vitamino C, kuris padeda tinkamai gaminti kolageną, kad būtų užtikrintas normalus kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos, dantų veikimas.
COLLAGEN Plus – labai hidrolizuoti mažos molekulinės masės kolageno peptidai
∙ optimizuotas greitam ir visapusiškam kūno įsisavinimui;
∙ greitai ir lengvai ištirpsta vandenyje;
∙ sudėtyje yra hialurono rūgšties;
∙ formulės sudėtyje taip pat yra vitamino C, acerola ir erškėtuogių ekstrakto.
COLLAGEN Dessert – vidutiniškai hidrolizuoti kolageno peptidai
∙ skanus šokolado deserto skonis;
∙ paruoškite greitai ir lengvai – mėgaukitės paruoštu desertu per 1 minutę;
∙ 85% kolageno peptidų;
∙ su vitaminais A, D ir E.

Sudedamosios dalys:
[Collagen Plus] hidrolizuotas kolagenas 90%, acerola ekstraktas, erškėtuogių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis.
[Collagen Dessert] hidrolizuotas kolagenas 85%, kakavos milteliai, karamelė, kvapiosios medžiagos, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), DL-a-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, cholekalciferolis.
Maistinė vertė
[Collagen Plus] |
|
100 g |
|
10 g* |
Energinė vertė |
|
1598 kJ =
376 kcal |
|
160 kJ =
38 kcal |
Riebalai |
|
0 g |
|
0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
|
0 g |
|
0 g |
Angliavandeniai |
|
4 g |
|
0,4 g |
iš kurių cukrų |
|
2 g |
|
0,2 g |
Baltymai |
|
90 g |
|
9 g |
Druska |
|
<0,1 g |
|
<0,1 g |
Vitaminas C |
|
800 mg /1000% |
|
80 mg /100% |
Hidrolizuotas kolagenas** |
|
90 g |
|
9 g |
Acerola ekstraktas 1:10 |
|
500 mg |
|
50 mg |
Erškėtuogių ekstraktas 1:10 |
|
500 mg |
|
50 mg |
Hialurono rūgštis |
|
500 mg |
|
50 mg |
* 10 g = 2× 10 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles.
%NRV – Referencinės maistinės vertės.
** - I ir III tipo kolageno kompleksas. |
|
Maistinė vertė
[Collagen Desert] |
|
100 g |
|
50 g* |
Energinė vertė |
|
1550 kJ =
365 kcal |
|
775 kJ =
183 kcal |
Riebalai |
|
1 g |
|
0,5 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
|
0,6 g |
|
0,3 g |
Angliavandeniai |
|
4 g |
|
2 g |
iš kurių cukrų |
|
1 g |
|
0,5 g |
Baltymai |
|
85 g |
|
42,5 g |
Druska |
|
<0,1 g |
|
<0,1 g |
Vitaminas A |
|
800 μg /100% |
|
400 μg /50% |
Vitaminas D |
|
5 μg /100% |
|
2,5 μg /50% |
Vitaminas E |
|
12 mg /100% |
|
6 mg /50% |
Hidrolizuotas kolagenas** |
|
85 g |
|
42,5 g |
* 50 g = 3× 25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles.
%NRV – Referencinės maistinės vertės.
** - I ir III tipo kolageno kompleksas. |

Vartojimas:

Collagen Plus: Sumaišyti 2 kaušelius (10 g) miltelių su 200-500 ml vandens ar sulčių.

Collagen Dessert: 3 šaukštus (50 g) miltelių intensyviai sumaišykite šaukštu su 100 ml šalto vandens, – produktas akimirksniu pradeda tirštėti ir po 1 minutės pasiekia tankiausią konsistenciją. Patarimas: kietėjimui šaldyti šaldytuve nereikia, tačiau paruoštas produktas, atvėsintas iki 5-10°C, turi malonesnį skonį.