- −35%



Maistinė vertė | 100 g | 15 g | ||
Energinė vertė | 651 kJ = 153 kcal |
98 kJ = 23 kcal |
||
Riebalai | <0,1 g | <0,1 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | <0,1 g | <0,1 g | ||
Angliavandeniai | 5 g | 0,8 g | ||
iš kurių cukrų | <0,1 g | <0,1 g | ||
Skaidulinės medžiagos | <0,1 g | <0,1 g | ||
Baltymai | 33,3 g | 5 g | ||
Druska | <0,1 g | <0,1 g | ||
Vit. D | 166,7 μg /3333% | 25 μg /500% | ||
Vit. C | 266,7 mg /333% | 40 mg /50% | ||
Ca | 2667 mg /333% | 400 mg /50% | ||
Mg | 500 mg /133% | 75 mg /20% | ||
Zn | 66,7 mg /667% | 10 mg /100% | ||
Hidrolizuotas kolagenas | 33333 mg | 5000 mg | ||
MSM | 13333 mg | 2000 mg | ||
Chondroitinas | 6666 mg | 1000 mg | ||
Gliukozaminas | 6666 mg | 1000 mg | ||
% NRV – Referencinės maistinės vertės. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. |